Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Попаснянському районі

Протягом тижня в управлінні Пенсійного фонду України в Попаснянському районі проводились прямі телефонні «гарячі» лінії. На питання мешканців району відповідали: начальник управління Наталія Остановська, перший заступник начальника управління Тамара Шашкова, заступник начальника управління Олена Шаповалова.

Громадяни отримали від керівництва управління кваліфіковані відповіді на питання щодо наступного перерахунку пенсії, виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам в період карантину, отримання пенсійного посвідчення, запиту пенсійної справи з іншого району, отримання пенсійних виплат через банківську установу тощо.

Крім того,  заступник начальника управління Олена Шаповалова провела особистий прийом громадян. Відвідувачі цікавились переліком документів для виплати допомоги на поховання, перерахунком пенсії працюючих пенсіонерів, датою та умовами наступного перерахунку пенсій.

Також на цьому тижні в місті Попасна відбулися зустрічі з мешканцями вулиць Миру, Полярна, Первомайська, Калюжного, Космічна. Фахівці управління Вадим Наумов та Ілля Височин спілкувалися та відповідали на питання громадян щодо пенсійного забезпечення, а також надали роз’яснення щодо діючого пенсійного законодавства. Не оминули увагою і електронні сервіси Пенсійного фонду України, в тому числі –  «Електронна трудова книжка».

gariachi linii  1024x813 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

ocobuctu pruiom 1024x692 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

background Layer 1