Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Попаснянському районі

Дистанційно спілкувалась з громадянами під час телефонної «гарячої» лінії начальниця  управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Наталія Остановська.

Здебільшого дозвонювачі цікавилися перерахунком пенсії,  виплатою пенсій внутрішньо переміщеним особам в період карантину,  запитом пенсійної справи з іншого району, отриманням пенсійних виплат через банківську установу, тощо.

Крім того, Наталія Остановська для вирішення пенсійних питань особисто приймала відвідувачів.

Громадян цікавили питання призначення, перерахунку та виплати пенсій, зокрема, перелік документів для оформлення виплати допомоги на поховання, порядок здійснення перерахунку пенсії працюючих пенсіонерів, виплата пенсій ВПО в період карантину та способи отримання довідок ОК-5 і ОК-7.

Фахівці управління також провели заняття «Школи майбутнього пенсіонера» для трудового колективу Попаснянської загальної школи № 21.

Під час спілкування увагу присутніх звернули на пакет документів, необхідних для призначення пенсії, та важливість їх завчасної перевірки. Крім того, говорили про впровадження Пенсійним фондом України нової моделі звернення громадян за призначенням пенсії в «автоматизованому режимі» через вебпортал,  а також про впровадження  нового  електронного  сервісу «Електронна трудова книжка».

shola maubytnogo pencionera - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

gariachi linia 210920 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

background Layer 1