Пропустити навігацію

Стан надходження обов’язкових платежів та заходи з легалізації зайнятості обговорили під час засідання «круглого» столу на Луганщині

23 вересня при Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулось засідання «круглого» столу з представниками Державної податкової служби, Державної служби України з питань праці та Управління забезпечення примусового виконання рішень Східного міжрегіонального управління юстиції (м.Харків).

Під час засідання було обговорено поточні питання, пов’язані із забезпеченням виконання планових показників з надходжень до бюджету Фонду, стягненням заборгованості заходами виконавчих дій та виконанням заходів з легалізації зайнятості населення в умовах карантинних обмежень.

Представник Державної податкової служби у Луганській області Олена Максачова поінформувала про поточне положення справ відносно надходжень єдиного соціального внеску, стягнення боргу та очікуваної суми надходжень до кінця вересня 2020 року.

Представник відділу примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Харків) Юлія Баскевич доповіла про суми стягнутих заходами виконавчих дій обов’язкових платежів та кількість закритих виконавчих проваджень за період з початку року.

Підводячи підсумки обговореного, перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Павло Баранов висловив всім присутнім подяку за співпрацю та наголосив на тому, що незважаючи на карантинні заходи, і як наслідок, часткове розбалансування економіки країни, всі присутні мають докласти максимум зусиль для виконання планових показників з надходжень та недопущення затримки з виплати пенсій.  

5 1024x707 - Стан надходження обов’язкових платежів та заходи з легалізації зайнятості обговорили під час засідання «круглого» столу на Луганщині

 

 

 

background Layer 1