Пропустити навігацію

Роз’яснювальні заходи керівництва управління Фонду в Станично-Луганському районі

Днями начальник управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі Сергій Ганноченко зустрівся з трудовим колективом Відділу освіти Станично-Луганської районної державної адміністрації.

Для  15 освітян керівник управління розповів про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України, можливість дистанційних звернень громадян через вебпортал електронних послуг та його переваги.  Окремо Сергій Ганноченко  окреслив можливості мобільного додатку «Пенсійний фонд» для власників смартфонів та планшетів, який забезпечує дистанційний доступ у кабінет користувача вебпорталу безпосередньо з гаджету.  Також було звернуто увагу на  новий та зручний сервіс – «Автопризначення  пенсії».

Відповів фахівець і на традиційні питання: призначення пенсії, необхідний стаж роботи для цього і його вплив  на розмір пенсії  тощо.

Того ж дня перший заступник начальника управління Ольга Кисельова провела виїзний прийом громадян в с. Тепле. Для отримання фахових роз’яснень захід відвідали 24 особи.

Впродовж спілкування  присутніх  загалом цікавили  питання щодо перерахунку пенсій з 01  вересня  2020 року, індексації виплат, виплати пенсій через банківські установи чи поштові відділення, а також порядок  призначення  пенсій працюючим пенсіонерам. Ольга Кисельова  розповіла   про норми пенсійного законодавства, які діють у 2020 році та надала правову оцінку документів для призначення пенсії,   повідомила  порядок отримання пенсійних посвідчень та  зміни паспортних даних в пенсійних справах.

Крім того, фахівець ознайомила відвідувачів заходу з перевагами дистанційного обслуговування, порядком реєстрації та можливостями  вебпорталу Пенсійного фонду.          

13 1024x729 - Роз’яснювальні заходи керівництва управління Фонду в Станично-Луганському районі

16 1024x768 - Роз’яснювальні заходи керівництва управління Фонду в Станично-Луганському районі                                                     

background Layer 1