Пропустити навігацію

Питання легальної зайнятості обговорили під час онлайн-лекції для тимчасово безробітних осіб

Фахівці Новопсковського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій та обласного Фонду провели на базі Новопсковського районного центру зайнятості онлайн-лекції для тимчасово безробітних громадян Новопсковського району на тему «Легалізація заробітної плати та зайнятості».

Пенсійники надали слухачам роз’яснення щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі, розповіли про новий сервіс на вебпорталі Пенсійного фонду України «Електронна пенсія», про надання сканкопій трудової книжки до управління Фонду та про автопризначення пенсій. Для контролю за своїми особистими даними присутнім запропонували зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Окремо розкрили питання зарахування періодів роботи до страхового стражу, нагадали про можливість укладення договору добровільної участі у системі соціального страхування з метою набуття страхового стажу у разі його нестачі та на  переваги сплати єдиного соціального внеску у розмірі не менше встановленого законодавством мінімуму.

foto1 3 1024x768 - Питання легальної зайнятості обговорили під час онлайн-лекції для тимчасово безробітних осіб

 

background Layer 1