Пропустити навігацію

Виїзний прийом для мешканців Невської сільської громади

Напередодні в приміщенні Центру Невської сільської ради Кремінського району перший заступник начальника Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області Лариса Лисенко провела виїзний прийом громадян, на який звернулися 18 пенсіонерів та застрахованих осіб.

Під час прийому мешканцям громади надані відповіді, роз’яснення та консультації на всі поставлені питання, які стосувались проведення перерахунків пенсії, переходу з одного виду пенсії на інший,  необхідного стажу для виходу на пенсію, виходу на пенсію за вислугу років, оформлення надбавки за особливі заслуги та інше.

Представник Фонду зауважила, що для отримання роз’яснень і консультацій не обов’язково звертатися особисто до відділу обслуговування, а можна  скористатися інформацією на вебпорталі Фонду або завітати  до спеціаліста на віддаленому робочому місці безпосередньо в приміщенні сільської ради, який надасть послуги у повному обсязі. По закінченню карантину прийом на віддаленому робочому місці здійснюватиметься за затвердженим  графіком роботи.

Під час прийому Лариса Лисенко також проінформувала відвідувачів про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України: функціонування вебпорталу, послуги з автопризначення пенсій, СМС-інформування громадян, отримання довідок с QR-кодом, про підвищення вимог щодо тривалості необхідного для виходу на пенсію страхового стажу та можливостях його придбання. 

IMG e24165663674ad732783db12b2cf8d4f V 1024x596 - Виїзний прийом для мешканців Невської сільської громади

 

background Layer 1