Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Марківському об’єднаному управлінні

Цього тижня фахівці Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України і провели ряд інформаційних заходів.

Так, начальник об’єднаного управління Ніна Душенко протягом двох годин відповідала на телефонні дзвінки під час прямої телефонної «гарячої лінії», на яку звернулися 9 мешканців району. Вони отримали відповіді на запитання щодо перерахунку пенсій в поточному році, переходу з одного виду пенсії на інший, отримання допомоги на поховання та недоотриманої пенсії внутрішньо переміщеним особам тощо.

Перший заступник начальника управління Людмила Гнута провела засідання «круглого столу» на тему: «Порядок обліку трудової діяльності працівника в електронній формі». В заході взяли участь представники управління соціального захисту населення Новопсковської районної державної адміністрації. Присутні обговорили питання обліку трудової діяльності працівників в електронній формі за допомогою нових сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України «Електронна пенсія» та «Автопризначення пенсій».

Фахівці Марківського та Новопсковського відділів обслуговування громадян також провели Дні відкритих дверей та чергові заняття в «Школах майбутнього пенсіонера». Відвідувачі мали змогу ознайомитись із порядком нарахування та виплати пенсії.

Пенсійники пояснили, що майбутня пенсія залежить від розміру заробітної плати та тривалості страхового стажу, а також поінформували про можливість відстеження на вебпорталі Фонду власних даних про суми нарахованого заробітку, сплачених внесків та зарахованого страхового стажу в особистому кабінеті. Пояснили фахівці і порядок реєстрації на електронному сервісі.

foto2 1 1024x850 - Інформаційні заходи в Марківському об’єднаному управлінні

foto4 2 1024x768 - Інформаційні заходи в Марківському об’єднаному управлінні

foto5 1 1024x768 - Інформаційні заходи в Марківському об’єднаному управлінні

background Layer 1