Пропустити навігацію

До управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі завітали правозахисники

Зустріч з представниками  організації «Право на захист»  провела  перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі Ольга Кисельова. Присутні обговорювали питання організації прийому громадян в умовах  карантину.

«Цілком зрозуміла зацікавленість громадян у відповідях на питання проведення прийому громадян  управлінням. Прийом проводиться, але із дотриманням карантинних заходів. Ми просимо відвідувачів користуватися  засобами індивідуального захисту, дотримуватись соціальної дистанції.  Фахівці управління також користуються масками, медичними рукавичками» – розповіла  посадовець. Вона звернула увагу  правозахисників і на наявність міст дезінфекції  рук.   «Але головне – наша  інформаційна робота. Ми наголошуємо громадянам на можливості  онлайн спілкування,  отримання послуг  через вебпортал  Пенсійного фонду України» – продовжила Кисельова.

 Правозахісники  отримали відповіді на питання які їх турбували та переконались в підготовці приміщення до зустрічі відвідувачів.

2 12 1024x768 - До управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі завітали правозахисники

 

background Layer 1