Пропустити навігацію

План інформаційних заходів до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

JNXqrpjQ 300x225 - План інформаційних заходів  до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.

З цієї нагоди фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області з 28 вересня по 2 жовтня проведуть низку інформаційно-роз’яснювальних заходів.

 

28.09.2020

– м. Лисичанськ, Житлово-експлуатаційна контора № 3 – надання пенсіонерам практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

– смт Борівське (м. Сєвєродонецьк), Борівська селищна рада – надання пенсіонерам практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

 29.09.2020

– м. Рубіжне – зустріч із застрахованими особами в Рубіжанському міському центрі зайнятості на тему: «Особливості зарахування страхового стажу в умовах карантину».

– м. Попасна, – зустріч з пенсіонерами об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Наш дім» для надання практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

– смт Марківка – скайп зв’язок з пенсіонерами з питань електронних сервісів Пенсійного фонду України за адресою: pfu_mar

– смт Новопсков – флешмоб на тему: «Новації електронних сервісів Пенсійного фонду України».

– с. Містки Сватівського району, Містківська сільська рада – надання пенсіонерам практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

30.09.2020

– м. Кремінна, Кремінська міська рада – надання пенсіонерам практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

01.10.2020

– з 11:00 до 14:00 – телефонна «гаряча лінія» начальника відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Управління пенсійного забезпечення Олени Міланіної за телефоном (0645) 70-26-05.

– з 11:00 до 14:00 – телефонна «гаряча лінія» заступника начальника Управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Інни Філоненко за телефоном (06452) 4-32-32.

– з 15:00 до 18:00 – телефонна «гаряча лінія» начальника Управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Родіона Водолазскіна за телефоном (06452) 4-32-32.

 

02.10.2020

– з 11:00 до 14:00 – телефонна «гаряча лінія» заступника начальника  Управління пенсійного забезпечення Оксани Горбатенко за телефоном (0645) 70-31-71.

– смт Білокуракине, Будинок-інтернат для громадян похилого віку – надання пенсіонерам практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

– м. Старобільськ, Відділ освіти Старобільської РДА – надання пенсіонерам практичної допомоги в реєстрації та користуванні сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

 

Плани інформаційних заходів територіальних органів Пенсійного фонду області розміщені на інформаційних сторінках управлінь у мережі Facebook:

 

Управління Пенсійного фонду України в м.Лисичанську Луганської області

Управління Пенсійного фонду України в м.Сєвєродонецьку Луганської області

Управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Луганської області

Управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі Луганської області

Біловодське об’єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області

Білокуракинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області

Марківське об’єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області

Рубіжанське об’єднане управління Пенсійного фонду України  Луганської області

Старобільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області

background Layer 1