Пропустити навігацію

Спільними зусиллями до кращого майбутнього!

25 вересня в Кремінському центрі громадського розвитку «Наша громада» відбулось засідання «круглого столу» на тему: «Спільними зусиллями до кращого майбутнього!» під головуванням керівника центру Світлани Загоруй за участю представників районних служб: Кремінського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області.

Під час заходу начальник Кремінського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Олена Шамигіна ознайомила присутніх з онлайн сервісами, що мають на меті спростити взаємодію громадян із органами Фонду.

Фахівець звернула увагу присутніх на розмір страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за віком, та повідомила про негативні наслідки таких явищ, як «зарплата в конверті» й робота без оформлення трудових відносин. Розповіла вона і про необхідність страхувальникам і застрахованим особам подавати до органів Пенсійного фонду України скан-копій трудових книжок працівників через кабінет страхувальника або особистий кабінет фізичної особи із використанням кваліфікованого електронного підпису на веб-порталі Пенсійного фонду України.

20200904 085825 1024x566 - Спільними зусиллями до кращого майбутнього!

background Layer 1