Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду в с.Бондарівка Марківського району

Фахівці Марківського об’єднаного управління провели День Пенсійного фонду в с.Бондарівка Марківського району.

Так, заступник начальника управління Світлана Ткаченко надала консультації 11 мешканцям села під час проведення виїзного прийому.  Вони отримали відповіді на запитання та роз’яснення щодо перерахунку пенсій в поточному році, визначення розміру страхового стажу, отримання електронних пенсійних посвідчень, виплати пенсії через установи банків та інші.

Також Світлана Ткаченко відвідала за місцем проживання пенсіонера-дитину війни, надавши допомогу у вирішенні пенсійних питань, та привітала з наступаючим Міжнародним Днем громадян похилого віку та Днем ветерана.

Цього ж дня відбулися зустрічі в трудових колективах Марківської громади в с.Бондарівка, Бондарівської гімназії та фізичних осіб-підприємців, які здійснюють свою діяльність на території села. Працівники отримали роз’яснення щодо змін в пенсійному законодавстві, важливості легального працевлаштування та електронних послуг вебпорталу Фонду.

Під час зустрічі з учнівською молоддю Бондарівської гімназії пенсійники розповіли про функції органів Пенсійного фонду України, основні аспекти пенсійного законодавства, роз’яснили кому призначається пенсія та від чого залежить її розмір. Також вони ознайомили учнів з перевагами отримання послуг в електронному вигляді через вебпортал Фонду та з можливістю отримання необхідної інформації через систему послуг смс-інформування.

Протягом дня фахівці також провели ряд флешмобів під гаслами: «Залишайся вдома! Звернись до ПФУ через вебпортал», «Захисти себе – працюй легально» та «Легальна зарплата – право на пенсію», закликаючи громадян до легальних трудових відносин, як гарантії соціального захисту в майбутньому.

3 7 1024x881 - День Пенсійного фонду в с.Бондарівка  Марківського району

2 14 1024x636 - День Пенсійного фонду в с.Бондарівка  Марківського району

1 24 1024x754 - День Пенсійного фонду в с.Бондарівка  Марківського району

background Layer 1