Пропустити навігацію

Стан погашення боргу з ЄСВ розглянули на засіданнях комісій у м.Рубіжне

Своєчасне здійснення державою зобов’язань перед громадянами (виплата пенсій, заробітних плат) напряму залежить від наповнюваності бюджетів соціальних фондів за рахунок отримання єдиного внеску. Та, на жаль, трапляються не поодинокі випадки, коли платники внесків протягом тривалого періоду не сплачують їх.

З метою пошуку шляхів погашення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду та зі сплати єдиного соціального внеску Рубіжанське об’єднане управління Пенсійного фонду продовжує співпрацю з територіальними фіскальною та виконавчою службами. Так, на засіданнях спільних комісій, які відбулися 24 і 25 вересня, представники установ заслухали пояснення по несплаті заборгованості чотирьох фізичних осіб – підприємців.

В свою чергу, члени комісії порекомендували боржникам зі сплати єдиного соціального внеску звернутися до державної податкової служби для проведення звірки. А також роз’яснили їм, чому самостійне погашення заборгованості – це інвестиція в особистий добробут та запорука фінансового спокою в житті та бізнесі. Основні його переваги полягають в тому, що питання боргів вирішується без спілкування з державним виконавцем; не застосовується арешт, обтяження на майно, грошові кошти; відсутність заборон на виїзд за кордон (за рішенням суду); уникнення додаткових витрат на оплату виконавчих дій; збереження активів від примусового продажу; повернення інвестиційної привабливості власного бізнесу та ділової репутації; набуття необхідного страхового стажу як особистого, так і найманими робітниками; збереження кадрового потенціалу. Саме тому утворення і накопичення боргів не бажано нікому та ніколи!

 

IMG 20200925 203156 1024x644 - Стан погашення боргу з ЄСВ розглянули на засіданнях комісій у м.Рубіжне

WhatsApp Image 2020 09 25 at 10.20.23 1024x731 - Стан погашення боргу з ЄСВ розглянули на засіданнях комісій у м.Рубіжне

background Layer 1