Пропустити навігацію

Переваги офіційного працевлаштування пенсійники роз’яснили музейним працівникам

На Луганщині триває роз’яснювальна робота стосовно переваг офіційного працевлаштування. Днями головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Оксана Роговенко провела зустріч з працівниками Попаснянського районного краєзнавчого музею.

У своєму виступі пенсійниця наголосила, що офіційне оформлення працевлаштування робітників є, в першу чергу, гарантією їх соціального захисту, кадрової стабільності, налагодженої роботи всіх учасників трудового процесу і, в той же час, для роботодавця – це позитивний імідж.

Фахівець Фонду розповіла працівникам музею про важливість нарахування заробітної плати не меншої за мінімальну (з 01 вересня 2020 року вона складає  5 тис. грн). Зазначила, що право на отримання соціальних виплат під час трудової діяльності і гідного пенсійного забезпечення при досягненні пенсійного віку залежить від набутого страхового стажу та розміру офіційно задекларованої заробітної плати.

Детальну інформацію учасники заходів отримали з розданих їм тематичних буклетів, в яких визначені способи контролю за сплатою внесків із заробітної плати роботодавцем.

 

1 26 1024x729 - Переваги офіційного працевлаштування пенсійники роз’яснили музейним працівникам

background Layer 1