Пропустити навігацію

Старобільським освітянам і мешканцям Новоайдару – про вигоди користування електронними сервісами Пенсійного фонду

Днями начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №4 Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Василь Коновалов провів зустріч з найманими працівниками Старобільського відділу освіти.

В ході зустрічі майбутніх пенсіонерів було проінформовано про способи реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України, доступні електронні сервіси, можливість подання документів на призначення та перерахунок пенсії засобами вебпорталу та необхідність контролювання своїх особистих даних в Реєстрі застрахованих осіб.

Його колега Геннадій Копанєв для мінімізації тимчасових незручностей в умовах запровадження карантинних заходів провів на свіжому повітрі роз’яснювальну роботу серед відвідувачів Новоайдарського відділу Старобільського об’єднаного управління. Фахівець зосередив увагу присутніх на можливості отримати необхідну довідку, а також подати документи, в тому числі і для призначення пенсії, засобами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Всім бажаючим були роздані інформаційні матеріали з відповідними інструкціями щодо авторизації (реєстрації) на відомчому вебпорталі, отримання довідок, подання відповідних документів тощо.

 

R 4 Zustrich z TK osvityan Foto 1024x846 - Старобільським освітянам і мешканцям Новоайдару –  про вигоди користування електронними сервісами Пенсійного фонду

background Layer 1