Пропустити навігацію

Можливості вебпорталу Фонду та легалізація зайнятості – теми зустрічі з трудовим колективом філії «Центру з будівництва та ремонту колії» акціонерного товариства «Укрзалізниця»

Головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Оксана Роговенко на зустрічі з трудовим колективом філії «Центру з будівництва та ремонту колії» акціонерного товариства «Укрзалізниця» у Попаснянському районі наголосила, що одним з пріоритетних напрямків роботи органів Фонду є підвищення якості обслуговування громадян. Саме для цього останнім часом пенсійники активізували дистанційні форми обслуговування.

Оксана Роговенко наочно показала можливості отримання електронних послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України, на наголосила на тому, що користувач має доступ до різноманітної інформації про себе як застрахованої особи. В особистому кабінеті він може переглянути персональні дані, здійснювати оперативний контроль за сплатою єдиного соціального внеску, замовити довідку, записатися на прийом до фахівця тощо. На порталі знаходиться багато довідкової інформації – від текстів законодавчих актів до графіку прийому керівництва Пенсійного фонду України й адреси його управлінь в областях.

Всім бажаючим було надано покрокову інструкцію щодо реєстрації на відомчому вебпорталі.

Також присутні дізналися, що розмір їх пенсії залежить від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачуються страхові внески до Фонду, тому легальне працевлаштування має важливе значення для кожного, хто турбується про своє майбутнє.

На зустрічі обговорили й питання щодо порядку укладання добровільного договору на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, його переваг для молоді та незастрахованих громадян.

Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на свої запитання та одержати інформаційно-роз’яснювальні матеріали.

 

1 2 1024x685 - Можливості вебпорталу Фонду та легалізація зайнятості –  теми зустрічі з трудовим колективом філії «Центру з будівництва та ремонту колії» акціонерного товариства «Укрзалізниця»

background Layer 1