Пропустити навігацію

Виїзний прийом в с. Розквіт Станично-Луганського району

В умовах адаптованого карантину виїзний прийом громадян у віддалених селах Станично-Луганського району – захід очікуваний. На прийом до начальника територіального управління Фонду Сергія Ганноченка завітали 7 мешканців с. Розквіт.

Пенсійник відповів на запитання відвідувачів, які, насамперед, стосувалися умов призначення пенсії та її перерахунку, правильністю нарахування і обчислення страхового стажу, перспективами підвищення пенсій. Він розповів присутнім про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України, можливість дистанційних звернень громадян через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, його переваги, що особливо необхідно мешканцям віддалених сіл.

Начальник управління також зустрівся і з колективом Розквітнянської сільської ради. На цьому заході мова йшла про новий та зручний сервіс –  «Автопризначення пенсії». З ним присутніх було ознайомлено детально, на прикладах. Працівників органу місцевого самоврядування зацікавила і новинка: «Надання сканкопії трудової книжки».

На всі запитання щодо роботи сервісу вони отримали відповіді та інструктивно-методичні матеріали.

 

IMG 20201007 095422 9CS 841x1024 - Виїзний прийом в с. Розквіт Станично-Луганського району

IMG 20201007 121731 1024x600 - Виїзний прийом в с. Розквіт Станично-Луганського району

 

background Layer 1