Пропустити навігацію

Онлайн-семінар для тимчасово безробітних громадян Новопсковщини

15 жовтня головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Фінансово-економічного управління Олена Вакуленко, головний спеціаліст Новопсковського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Катерина Віннікова сумісно з Новопсковським центром зайнятості населення провели онлайн-семінар «Про легалізацію заробітної плати» для тимчасово безробітних громадян.

Спеціалісти акцентували увагу незайнятих мешканців району на безпосередню залежність пенсійних перспектив від нинішніх умов працевлаштування й оплати праці, оскільки страховий стаж, необхідний для реалізації права на пенсійне забезпечення, зараховується лише за умови офіційного працевлаштування і своєчасної сплати внесків. Також їм було повідомлено, що з 01.01.2020 року необхідний страховий стаж для призначення пенсії при досягненні пенсійного віку становить від 17 до 27 років, тому кожному громадянину необхідно відповідально ставитися до свого майбутнього.

Учасники семінару були проінформовані щодо можливості отримання послуг, користуючись сучасними пенсійними сервісами – засобами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Фахівці акцентували увагу на престижність праці державних службовців.

Розповіли про переваги роботи на держслужбі, про те, що держслужбовцю забезпечена соціальна стабільність і надійність!

 

B 3 IMG 4769 1024x768 - Онлайн-семінар для тимчасово безробітних громадян Новопсковщини

background Layer 1