Пропустити навігацію

Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районах

Наприкінці минулого та протягом цього тижня, з метою популяризації діяльності Фонду серед загалу, фахівцями Старобільського об’єднаного управління проведено низку інформаційних заходів.

Зокрема, вони провели зустрічі з трудовими колективами комунального підприємства «Благоустрій» та Державного професійно-технічного навчального закладу Щастинський професійний ліцей Новоадарського району, де зустрілися з 18 працівниками.

Здійснили виходи до місць провадження підприємницької діяльності приватними підприємцями Старобільського та Новоайдарського районів. Пенсійники завітали з роз’ясненнями безпосередньо до точок роздрібної торгівлі 9 суб’єктів підприємницької діяльності.

Організували виїзні прийоми до віддалених сіл Победівська Новоайдарського району та Нижня Покровка Старобільського району, на яких побували 26 осіб. У форматі «питання – відповідь» з присутніми проведено зустрічі, на яких спеціалісти відповідали на поставлені запитання та висвітлювали новинки у роботі Пенсійного фонду України.

Питання, які хвилювали сільських жителів, стосувалися пенсійного забезпечення у 2020-2021 роках, основних аспектів застосування Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Додатково громадян було проінформовано про переваги отримання легальних доходів та сплати внесків до Пенсійного фонду України, а також про можливість використання сучасного інформаційного сервісу – вебпорталу Пенсійного фонду України для особистого контролю за даними персоніфікованого обліку.

Також було обговорено питання налагодження взаємодії у наданні послуг з пенсійного забезпечення пільгової категорії. Мова йшла про пенсіонерів, які мають статус ветеранів війни, праці, та людей з обмеженими фізичними можливостями. Зокрема, присутніх громадян було закликано активніше використовувати новітні технології, які запроваджує Пенсійний фонд – «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка» та «Автоматичне призначення пенсії».

У сучасний спосіб пенсійники  привертали увагу громадян і до новацій у роботі Пенсійного фонду, який постійно  змінює свої підходи до обслуговування громадян, використовує новітні інформаційні технології, впроваджує надання пенсійних послуг дистанційно.

З метою донесення інформації з нагальних питань його роботи, фахівці пенсійної служби ініціювали флешмоби на тематику новітніх сервісів Пенсійного фонду України на майданчиках перед банківськими установами та на територіях ринків Старобільського і Новоайдарського районів. А для молоді Старобільського професійного училища № 93 провели інформування з приводу їх майбутнього та зручності й доцільності користування сервісами Пенсійного фонду.

 

Foto 1 16102020 1024x718 - Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районах

Foto 5 16102020 1024x559 - Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районах

Foto 7 16102020 768x1024 - Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районах

Foto 8 16102020 1024x768 - Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районахFoto 10 16102020 1024x768 - Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районах

Foto 12 16102020 1024x669 - Інформаційний тиждень у Старобільському та Новоайдарському районах

background Layer 1