Пропустити навігацію

До уваги діючих та майбутніх пенсіонерів силових структур!

Відповідно до ст. 99 Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» та постанови Кабінету Міністрів України від 02.11.2006 № 1522 «Про передачу органам Пенсійного фонду України функцій з призначення і виплати пенсій деяким категоріям громадян» Пенсійним фондом України з 01.01.2007 прийняті функції призначення, перерахунку та виплати пенсій згідно з Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб». На виконання вищезазначеної постанови Пенсійний Фонд України взяв на себе відповідальність за пенсійне забезпечення осіб, які захищають цілісність та недоторканість нашої держави, забезпечують її національну безпеку і оборону, стримують збройну агресію, охороняють спокій мирних громадян тощо.

Однак, варто зазначити, що визначення права на пенсію згідно з Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» держава залишила за силовими міністерствами і відомствами. Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області плідно співпрацює з силовими структурами, проводить спільні наради, допомагає у розрахунку страхового стажу майбутнім пенсіонерам, надає роз’яснення пенсійного законодавства.

Для зручності громадян України створено вебпортал Пенсійного фонду, через який пенсіонери та майбутні пенсіонери мають змогу звернутися за роз’ясненням будь-яких питань щодо пенсійного забезпечення.

В Управлінні пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області працює сектор обслуговування громадян. Прийом ведеться з понеділка по четвер з 8-00 до 19-00, у п’ятницю – з 8-00 до 17-45, без перерви. На ньому досвідчені фахівці надають кваліфіковані роз’яснення з різноманітних питань щодо пенсійного забезпечення пенсіонерів силових структур.

Також консультації з питань пенсійного забезпечення пенсіонерів силових структур можна отримати за телефоном «гарячої лінії»: 050-015-82-54.

 

SUSPILSTVO Pensiyi vijskovi 01 1024x585 - До уваги діючих та майбутніх пенсіонерів силових структур!

background Layer 1