Пропустити навігацію

Виїзні прийоми та зустрічі з працівниками сільських рад у Станично-Луганському районі

15 жовтня перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі Ольга Кисельова провела виїзні прийоми громадян в селах Сотенне, Велика Чернігівка та Верхня Богданівка. Присутнім надали роз’яснення з питань перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам, при звільнені, щодо внесення змін особистих даних в пенсійних справах при зміні паспортних даних, оформлення пенсійних посвідчень. Декому надана попередня правова оцінка документів тощо.

Пенсійниця поінформувала мешканців сіл усіх трьох сіл про перехід органів Пенсійного фонду України до сучасних стандартів надання послуг через відомчий вебпортал електронних послуг.

Цього ж дня посадовиця провела і зустрічі з колективами Сотенської та Великочернігівської сільських рад. Темою бесід стало «Автопризначення пенсії – новий та безпечний електронний сервіс». Працівників місцевого самоврядування на прикладах ознайомили з можливістю  отримання інформації про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Говорячи про новий електронний сервіс «Надання сканкопії трудової книжки», Ольга Кисельова акцентувала увагу слухачів на його майбутніх можливостях – призначення пенсії автоматично на підставі даних про застраховану особу, наявних в Пенсійному фонді України.

 

IMG 20201015 100653 1024x768 - Виїзні прийоми та зустрічі з працівниками сільських рад у Станично-Луганському районі

IMG 20201015 104746 1024x768 - Виїзні прийоми та зустрічі з працівниками сільських рад у Станично-Луганському районі

IMG 20201015 121051 1024x768 - Виїзні прийоми та зустрічі з працівниками сільських рад у Станично-Луганському районі

background Layer 1