Пропустити навігацію

Семінар «Дотримання норм трудового законодавства – обов’язок кожного роботодавця» провели в Білокуракинському районі

Днями в приміщенні Просторівської сільської ради Білокуракинського району головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 4 Наталя Забайрачна провела семінар для роботодавців на тему: «Дотримання норм трудового законодавства – обов’язок кожного роботодавця». На захід були запрошені фізичні особи-підприємці, по яких за результатами моніторингу встановлені ознаки недотримання вимог законодавства про працю. Оскільки незадекларована праця порушує права громадян, а від рівня оплати праці напряму залежать їхні майбутні пенсійні виплати при досягненні пенсійного віку, фахівець закликала роботодавців не економити на доходах громадян і прозоро вести свій бізнес. Окремо увагу присутніх зосередила на розмірах штрафів з боку контролюючих органів.

Працівників Просторівської сільської ради вона ознайомила з негативними наслідками неофіційного працевлаштування та виплати заробітної плати в «конвертах» і запропонувала зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду для отримання інформації по власних страхових внесках.

Усі 14 учасників заходу отримали інформаційні буклети на актуальну тему.

 

1 7 1024x998 - Семінар «Дотримання норм трудового законодавства – обов’язок кожного роботодавця» провели в Білокуракинському районі

background Layer 1