Пропустити навігацію

Про легалізацію зайнятості – онлайн

Днями головний спеціаліст Новопсковського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Катерина Вінникова разом із головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Головного управління обласного Фонду Олена Вакуленко на базі Новопсковського районного центру зайнятості провели онлайн лекцію для тимчасово безробітних громадян на тему «Легалізація заробітної плати та зайнятості».

Пенсійники акцентували увагу незайнятих мешканців району на безпосередню залежність пенсійних перспектив від нинішніх умов працевлаштування й оплати праці, оскільки страховий стаж, необхідний для реалізації права на пенсійне забезпечення, зараховується лише за умови офіційного працевлаштування і своєчасної сплати внесків. Також вони повідомили, що з 01.01.2020 року необхідний страховий стаж для призначення пенсії при досягненні пенсійного віку становить від 17 до 27 років, тому кожному громадянину необхідно відповідально ставитися до свого майбутнього.

Під час заходу слухачі дізналися щодо можливості отримання послуг, користуючись сучасними пенсійними сервісами – засобами вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

foto1 2 1024x679 - Про легалізацію зайнятості – онлайн

 

background Layer 1