Пропустити навігацію

На Луганщині відбулося засідання «круглого столу» з питань легалізації зайнятості та надходження коштів

Сьогодні, 20 жовтня, при Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулося засідання «круглого столу» з представниками Державної служби України з питань праці.

На нараді обговорювалися поточні питання, пов’язані з виконанням заходів з легалізації зайнятості населення, а також розглядалася інформація щодо кількості платників, середньооблікової чисельності штатних працівників та середньомісячної заробітної плати за видами економічної діяльності.

Заступник начальника Головного управління Держпраці у Луганській області Денис Рисухін доповів про здійснення інспекційних відвідувань роботодавців відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 823 «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю» та наголосив, що головною метою для органів Держпраці є боротьба з «тіньовою» зайнятістю та наповнення бюджету.

Підсумовуючи обговорене, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Шарунова висловила всім присутнім подяку за співпрацю.

 

WhatsApp Image 2020 10 19 at 12.31.34 1024x768 - На Луганщині відбулося засідання «круглого столу» з питань легалізації зайнятості та надходження коштів

background Layer 1