Пропустити навігацію

Жителі Попаснянського району отримують відповіді на нагальні питання пенсійного забезпечення

Керівники управління Пенсійного фонду в Попаснянському районі продовжують надавати громадянам кваліфіковані роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному законодавстві у телефонному режимі.

Під час чергових прямих телефонних «гарячих ліній» жителі району цікавилися питаннями щодо можливості дострокового виходу на пенсію, її перерахунку, зарахування стажу при здійсненні підприємницької діяльності, підвищення розміру пенсії, виплати заборгованості по пенсії внутрішньо переміщеній особі.

Також громадяни отримали роз’яснення щодо вимог чинного законодавства до документів, які подаються для призначення пенсійної виплати та порядку укладення договору про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

А головний спеціаліст відділу обслуговування громадян управління Вадим Наумов вирушив на зустрічі з жителями Попасної безпосередньо за їх місцем проживання. Фахівець відповідав на запитання громадян стосовно підвищення розміру пенсій та їх подальшого перерахунку, розповідав про можливості електронних сервісів Пенсійного фонду і пояснював, як ними користуватися.

 

zustrich z naselenyam 1024x470 - Жителі Попаснянського району отримують відповіді на нагальні питання пенсійного забезпечення

gariacha linia 23.10.2020 769x1024 - Жителі Попаснянського району отримують відповіді на нагальні питання пенсійного забезпечення

 

background Layer 1