Пропустити навігацію

Підприємцям смт Марківки надано роз’яснення стосовно діючого законодавства про працю

Днями головні спеціалісти відділу забезпечення надходження бюджету № 3 Фінансово-економічного управління Олена Брюховецька та Наталія Пшенянік провели зустріч з фізичною особою – підприємцем, в ході якої акцентували увагу на безпосередню залежність пенсійних перспектив від нинішніх умов працевлаштування і оплати праці. Чому це так важливо? Тому що страховий стаж, необхідний для реалізації права на пенсійне забезпечення, зараховується лише за умови офіційного працевлаштування і своєчасної сплати внесків.

Підприємцю також було надано роз’яснення стосовно дотримання  діючого  законодавства  щодо виплати мінімальної заробітної плати та надання безкоштовних відпусток.

А вчора, 26 жовтня, було проведено роз’яснювальну роботу ще з двома підприємцями. Зокрема, розповіли їм про переваги легальної зайнятості та наслідки отримання заробітної плати в «конверті» при подальшому нарахуванні пенсії.

 

1 2020 10 26 at 09.51.49 1 1024x768 - Підприємцям смт Марківки надано роз’яснення стосовно діючого  законодавства про працю

2 2020 10 26 at 09.51.47 1024x768 - Підприємцям смт Марківки надано роз’яснення стосовно діючого  законодавства про працю

background Layer 1