Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИЙ ВСЕОБУЧ

Як записатися на прийом до органів Пенсійного фонду України через вебпортал?

 

Зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, ви матимете і можливість записатись на прийом. Режим надається всім користувачам вебпорталу без врахування засобу автентифікації користувача на вебпорталі (за допомогою логіну та паролю, кваліфікованого електронного підпису).

Запис на прийом здійснюється у розділі «Комунікації з ПФУ» за допомогою кнопки «Записатися на прийом», після чого обирається потрібний орган Пенсійного фонду України, сервісний центр по органу Пенсійного фонду України, обраному вище. Зазначаємо, що для вирішення всіх робочих питань необхідно звертатися саме в сервісний центр, запис до органу Пенсійного фонду України використовувати лише для запису до керівництва Пенсійного фонду України. Також потрібно вибрати тему прийому, рік, місяць та натиснути кнопку «Завантажити розклад».

Система відобразить таблицю термінів прийому громадян по днях з інформацією щодо зайнятого та вільного часу. Необхідно буде обрати дату та час, зручні для відвідування сервісного центру (або органу Пенсійного фонду України) – в результаті відобразиться екранна форма запису на прийом. Для завершення запису призначено кнопку «Записатися на прийом».

Формування талону щодо запису на прийом здійснюється кнопкою «Друк талону на прийом». Наявність талону не є обов’язковою для відвідування органу Пенсійного фонду України.

 

background Layer 1