Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИЙ ВСЕОБУЧ

Як подати скан-копію трудової книжки через особистий кабінет на вебпорталі Пенсійного фонду України?

 

Зареєструвавшись на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), надається можливість сформувати звернення на подачу скан-копій трудової книжки, підписати його КЕП та надіслати до Пенсійного фонду України.

Для цього призначено пункт особистого кабінету користувача з блоку «Комунікації з ПФУ» – «Відомості про трудові відносини».

Скан-копії мають бути кольоровими, містити всі сторінки та поля відповідних документів, бути придатні для сприйняття їх змісту, зокрема дані про серію та номер бланків документів. Кожну сторінку необхідно підготувати окремо як JPG-файл або повний документ зі всіма сторінками як PDF-файл. Розмір кожного файлу (сканованої копії документу) не повинен перевищувати 1 мб.

Після оцифрування відповідальною особою органу Пенсійного фонду України наданих Вами сканованих копій документів, дані трудової книжки будуть відображатись в пункті особистого кабінету «Електронна трудова книжка» у розділі «Записи трудової книжки», а надані скан-копії – в розділі «Скан-копії трудової книжки».

background Layer 1