Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИЙ ВСЕОБУЧ

Як оновити персональну інформацію (прізвище, ім’я, по батькові; дату і місце народження; стать; громадянство; серія та номер паспорту; номер телефону; адресу місця проживання) в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України?

Внесення змін до персональних даних застрахованої особи в Реєстрі застрахованих осіб без відвідування територіального органу Пенсійного фонду України можливе через Особистий кабінет у розділі Комунікації з ПФУ «Анкета для зміни даних в Реєстрі застрахованих осіб». Для користувачів вебпорталу, які увійшли із кваліфікованим електронним підписом, до звернення необхідно додати скан-копію паспорта та за бажанням інші документи, підписати кваліфікованим електронним підписом (ввести КЕП та пароль до нього) і відправити до Пенсійного фонду.

Стан розгляду звернення доступний для перегляду в розділі «Мої звернення» у лівому боковому меню. Коли запит виконано, це відображатиметься в колонці «Статус звернення» і, відповідно, інформація в обліковій картці за поданими даними буде оновлена.

background Layer 1