Пропустити навігацію

Зустріч з підприємцями міста Рубіжне

Вчора, 12 листопада, з метою інформування громадян про онлайн сервіси Пенсійного фонду України та роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення, головний спеціаліст Рубіжанського відділу обслуговування громадян Наталія Голуб провела зустріч з фізичними особами – підприємцями м. Рубіжного.

Представник Фонду зауважила, що для отримання консультацій сьогодні не обов’язково звертатися особисто до відділу обслуговування. Набагато зручніше користуватися інформацією, розміщеною на відомчому вебпорталі. І детально ознайомила учасників зустрічі з його перевагами та різноманітними електронними послугами. Мова йшла, зокрема про отримання індивідуальних відомостей про застраховану особу (ОК-5) за допомогою кваліфікованого електронного підпису без відвідування територіального управління, можливості сервісу для прогнозного розрахунку майбутньої пенсії – «Пенсійний калькулятор», встановлення мобільного додатку «Пенсійний фонд України».

Наприкінці зустрічі фахівець рекомендувала присутнім стати користувачами вебпорталу Пенсійного фонду України та роздала інформаційні буклети.

 

7a94fee8 0b78 4f6f baa8 cd724695e112 1024x657 - Зустріч з підприємцями міста Рубіжне

background Layer 1