Пропустити навігацію

Флешмоб, «гаряча лінія» та зустріч в трудовому колективі провели пенсійники Попаснянського району

Для забезпечення інформування громадян з питань пенсійного забезпечення, під час дії карантинних заходів, керівництво управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі систематично проводить прямі телефонні «гарячі лінії».

Чергові відповіді на свої запитання отримали жителі району 11 листопада, спілкуючись з першим заступником начальника управління Тамарою Шашковою.

Додзвонювачі цікавилися питаннями запланованих доплат до пенсії пенсіонерам у 2021 році, зарахування до стажу підприємницької діяльності, надання документів для виходу на пенсію за віком, підвищення розміру пенсії. В ході телефонної розмови Тамара Шашкова розповіла слухачам про переваги надання електронних послуг через вебпортал Пенсійного фонду України.

Також цього тижня відбулася зустріч з кадровою службою військо-цивільної адміністрації м. Золоте та с. Катеринівка. На ній начальник відділу обслуговування громадян управління Тетяна Васюкова деталізувала всі нюанси подання документів для призначення пенсії в електронному вигляді, зокрема подання сканкопій трудових книжок через вебпортал Пенсійного фонду України.

У доволі людних місцях – на площі Миру та в парку м.Попасна фахівці пенсійної служби провели флешмоби на тему: «Призначай пенсію онлайн, не виходячи з дому» та «Подавай сканкопію трудової книжки через вебпортал Пенсійного фонду України». Вони ставили собі за мету привернути увагу громадськості на електронні сервіси Пенсійного фонду України та проінформувати про їх нові можливості.

 

garyacha linia 111120 1 1024x820 - Флешмоб, «гаряча лінія» та зустріч в трудовому колективі провели пенсійники Попаснянського району

flechmob 2 934x1024 - Флешмоб, «гаряча лінія» та зустріч в трудовому колективі провели пенсійники Попаснянського району

zustrich v trud kolekt 1024x918 - Флешмоб, «гаряча лінія» та зустріч в трудовому колективі провели пенсійники Попаснянського району

background Layer 1