Пропустити навігацію

Виїзні прийоми громадян в м. Золоте та с. Новотошківка Попаснянського району

Для надання консультаційної допомоги з питань пенсійного забезпечення минулого вівторка, 10 листопада, начальник відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Тетяна Васюкова здійснила виїзний прийом в м. Золоте.

В ході зустрічі відвідувачі отримали кваліфіковані відповіді на питання щодо факторів, які впливають на розмір пенсійного забезпечення,  перерахунку пенсії по заробітній платі, призначення пенсії по втраті годувальника, тривалості необхідного стажу для призначення пенсії за віком, отримання пенсійного посвідчення, надання переліку документів необхідних при звільнені працюючого пенсіонера.

Тетяна Васюкова надала роз’яснення і стосовно нових електронних сервісів Пенсійного фонду України.

А вчора, 12 листопада, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Марина Неізмайлова здійснила виїзний прийом в с. Новотошківка. На прийом до спеціаліста Фонду звернулося 45 осіб. В зв’язку з закриттям відділення Ощадбанку більшість громадян написали заяви про переведення пенсійних виплат на поштове відділення.

Також у ході зустрічі відвідувачі отримали кваліфіковані відповіді на актуальні запитання пенсійного забезпечення щодо перерахунку пенсії, реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України тощо.

 

1 5 1024x905 - Виїзні прийоми  громадян в м. Золоте та с. Новотошківка Попаснянського району

viyzni priyom Novotoch 2 915x1024 - Виїзні прийоми  громадян в м. Золоте та с. Новотошківка Попаснянського району

background Layer 1