Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом публічного акціонерного товариства «Укртелеком» та флешмоб провели в м.Сєвєродонецьку

Вчора, 19 листопада, спеціалісти управління Пенсійного фонду України в м.Сєвєродонецьку Луганської області провели зустріч з трудовим колективом публічного акціонерного товариства «УКРТЕЛЕКОМ» та флешмоб.

Фахівці розповіли працівникам компанії про вебпортал електронних послуг Фонду, де в особистому кабінеті користувача можна переглянути пенсійну справу, замовити довідку про доходи, з’ясувати складові пенсійної виплати записатись на особистий прийом до спеціаліста, а застрахованим особам – дізнатись свою офіційну заробітну плату, зарахований страховий стаж, контролювати сплату роботодавцем страхових внесків.

Особливу увагу присутніх пенсійники зосередили на ризиках нелегальної зайнятості та наголосили, що неофіційні трудові відносини позбавляють працівника основної і додаткової відпусток, допомоги по безробіттю, виплати лікарняних, отримання достойної пенсії у майбутньому.

 

IMG 9033f2983cb489ed02a1b841888e7644 V 1024x898 - Зустріч з трудовим колективом публічного акціонерного товариства «Укртелеком» та флешмоб провели в м.Сєвєродонецьку

background Layer 1