Пропустити навігацію

ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

Виїзний прийом громадян в смт Комишуваха

З метою надання консультаційної допомоги з питань пенсійного забезпечення населенню 18 листопада головний спеціаліст відділу обслуговування громадян  управління Фонду в Попаснянському районі Олена Федорук здійснила виїзний прийом в смт Комишуваха. Захід відбувся в приміщенні селищної ради за попереднім записом з дотриманням карантинних заходів.

Олена Федорук надала роз’яснення з питань пенсійного законодавства та нових електронних сервісів Пенсійного фонду України всім 8 особам, які цього разу звернулися до фахівця за консультацією.

В ході зустрічі відвідувачі отримали кваліфіковані відповіді на питання щодо перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам, перерахунку пенсії після звільнення з роботи, звірки страхового стажу, права на призначення пенсії, дати виплати пенсії,  розміру пенсії та правильності її нарахування після первинного призначення, переліку документів необхідних для призначення пенсії.

Продовжується надання консультацій громадянам у телефонному режимі

Цього тижня прямі телефонні «гарячі лінії» провели начальник управління Наталія Остановська та заступник начальника управління Олена Шаповалова. Всім громадянам, які звернулися на них, було надано індивідуальні роз’яснення норм чинного пенсійного законодавства та практичну допомогу у вирішенні питань.

Зустрічі  в трудових колективах районного Центру первинної медико-санітарної допомоги і краєзнавчого музею ім. Семена Іофе

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Марина Неізмайлова провела зустрічі з представниками трудових колективів Попаснянського Центру первинної медичної допомоги. Фахівець розповіла про нове в пенсійному законодавстві, легальність трудових відносин, страховий стаж, права набуття на пенсію медичним працівникам, електронні сервіси Пенсійного фонду України, в тому числі впровадження  Пенсійним фондом  України нового онлайн сервісу «Електронна трудова книжка». Також надала кваліфіковані відповіді на запитання працівників підприємства.

Зустріч з трудовим колективом Попаснянського районного краєзнавчого музею імені Семена Іофе була присвячена загальним питанням пенсійного забезпечення громадян, а саме поняття «страхового стажу» (з чого складається, як розраховується), умови призначення пенсії, документи, необхідні для її призначення.

Марина Неізмайлова відповіла на всі запитання, які цікавили працівників охорони здоров’я та музейників.

 

viyzniy priyom Komichuvaha 1024x768 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

zustrich Muzeyi 2 1024x934 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

zustrich ZPMD 1024x758 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

background Layer 1