Пропустити навігацію

Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

Фахівці Марківського об’єднаного управління цього тижня провели низку інформаційних заходів. Так, головний спеціаліст Марківського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Тетяна Єременко разом із головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Наталією Пшенянік провели виїзний день в селі Сичанське.

Під час прийому громадян, зустрічей в трудових колективах та з фізичними особами – підприємцями вони надали роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, щодо нових електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України та важливості легальної зайнятості населення, що впливає на призначення пенсії в майбутньому.

У Марківському та Новопсковському відділах обслуговування громадян пройшли Дні відкритих дверей та чергові заняття в «Школах майбутнього пенсіонера», де всі бажаючі дізналися про новації в пенсійному законодавстві, порядок призначення та перерахунку пенсій, щодо впровадження нового онлайн-сервісу «Електронна трудова книжка» тощо. Пенсійники надали кваліфіковані відповіді на всі запитання відвідувачів.

Також у Марківському районному центрі зайнятості відбувся онлайн-семінар для осіб, що перебувають там на обліку. Участь у ньому взяли начальник Марківського відділу обслуговування громадян Тетяна Ярославцева та головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Фінансово-економічного управління Олена Брюховецька. Фахівці донесли учасникам заходу інформацію про необхідність офіційного працевлаштування та своєчасної сплати страхових внесків для отримання соціальних гарантій в майбутньому. Слухачі дізналися також про інформаційні сервіси вебпорталу Фонду, за допомогою яких є можливість отримувати інформацію дистанційно, що стало актуальним в умовах карантину.

 

foto1 2 1024x661 - Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

foto2 1 1024x830 - Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

 

foto4 1 878x1024 - Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

foto5 1 938x1024 - Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

foto6 1024x768 - Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

foto7 1024x768 - Інформаційні заходи Марківського об’єднаного управління

 

 

background Layer 1