Пропустити навігацію

Зустрічі з пенсіонерами в смт Комишуваха і м. Попасна, флешмоби на центральній вулиці райцентру

Головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій управління Фонду в Попаснянському районі Тетяна Кошева провела зустрічі з громадянами за місцем проживання по вулиці Донецька в смт Комишуваха, а її колега Ганна Юхименко спілкувалася з мешканцями райцентру, які проживають по вулиці Крилова.

Фахівці пенсійної служби надали роз’яснення щодо перерахунку пенсій з 01 грудня поточного року, нові електронні сервіси Пенсійного фонду України та відповіли на запитання щодо пенсійного забезпечення, які цікавили громадян.

По вулиці Миру м. Попасна, де розташовані торговельні точки, фахівці управління провели флешмоби «Будь мобільним! Подавай сканкопію трудової книжки» та «Призначай пенсію в один дотик».

Мета, яку вони переслідували, – донести якого більшій кількості пересічних громадян інформацію про можливості електронних сервісів Пенсійниого фонду України. Усім перехожим роздали буклети з пенсійної тематики.

 

zustrich z naselen Donezka 1022x1024 - Зустрічі з пенсіонерами в смт Комишуваха і м. Попасна, флешмоби на центральній вулиці райцентру

flechmob 1 1024x702 - Зустрічі з пенсіонерами в смт Комишуваха і м. Попасна, флешмоби на центральній вулиці райцентру

 

 

 

background Layer 1