Пропустити навігацію

Відкриття оновленого Кремінського відділу обслуговування громадян

З приємної новини розпочався грудень на Луганщині. У Рубіжанському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду відбулася знакова подія – після проведеного капітального ремонту відкрив свої двері для відвідувачів Кремінський відділ обслуговування громадян.

Приміщення приведено у відповідність до Стандартів Пенсійного фонду України. Воно має два зали – очікування та обслуговування. У них встановлено систему відеоспостереження, що робить процес обслуговування більш прозорим. Подбали тут і про інклюзію, створили умови для людей з інвалідністю: вхід до приміщення обладнали пандусом, для осіб з порушенням зору на підлозі закріпили спеціальне направляюче покриття, а на стінах – покажчики зі шрифтом Брайля.

Привітати колектив Кремінського відділу обслуговування громадян завітали керівники Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, Кремінського району,  соціальні партнери.

 Традиційно зелену стрічку перерізали заступник начальника Головного управління обласного фонду  Евеліна Приймак та голова Кремінської райдержадміністрації Олег Клименчуков. Почесні гості побажали колективу успіхів в роботі, подолання усіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення, міцного здоров’я,  невтомного творчого пошуку, миру і добра.

У ході зустрічі начальник Рубіжанського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України Луганської області Наталія Смаглюк проінформувала присутніх про пенсійні новації.

 

Foto vydkryttya 1 1024x698 - Відкриття оновленого Кремінського відділу обслуговування громадян

Foto vidkryttya 2 768x1024 - Відкриття оновленого Кремінського відділу обслуговування громадян

Foto otkrytye 3 1024x697 - Відкриття оновленого Кремінського відділу обслуговування громадян

 

background Layer 1