Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Рубіжанському об’єднаному управлінні

Спеціалісти Рубіжанського об’єднаного управління на початку тижня провели засідання «круглого столу» з представниками Рубіжанського міського центру зайнятості. Основні питання, які обговорювали на ньому учасники, – переваги легальної зайнятості населення, проблеми неофіційного працевлаштування та виплати заробітної плати «в конвертах».

Головний спеціаліст – юрисконсульт управління Вікторія Смирнова разом з головним спеціалістом – юрисконсультом відділу представництва інтересів в судах та інших органах № 2 Головного управління Фонду області Галиною Одіяненко спілкувалися з представниками Швейцарського фонду.

Зустріч була цікавою і взаємно корисною. Представники Швейцарського фонду розповіли про небезпечні боєприпаси, які трапляються в ході військового конфлікту, про потенційно-небезпечні місця і правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. У свою чергу юристи розповіли про можливість подати електронний запит на отримання документів через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду на прикладі отримання довідок ОК-5 та ОК-7, про формування довідок та для чого їх можна використовувати .

Сьогодні, 08 грудня, відповідно до запланованого графіку перший заступник начальника управління Лариса Лисенко провела телефонну «гарячу лінію».

Додзвонювачі цікавилися результатами проведеного масового перерахунку пенсії з 01 грудня 2020 року, надбавками за понаднормовий стаж, порядком отримання допомоги на поховання та недоотриманої пенсії, правом на перерахунок пенсії.

Під час спілкування громадянам надано індивідуальні кваліфіковані консультації та роз’яснення.

При проведенні всіх заходів фахівці Фонду інформували учасників з онлайн-сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та розповідали про переваги їх використання.

 

20201204 105838 1024x545 - Інформаційні заходи в Рубіжанському об’єднаному управлінні

garyaha 1024x794 - Інформаційні заходи в Рубіжанському об’єднаному управлінні

IMG 5f4d73d659c68bfe4f68bff5615c0e99 V 1024x952 - Інформаційні заходи в Рубіжанському об’єднаному управлінні

background Layer 1