Пропустити навігацію

Пенсійники Луганщини провели флешмоб «Ми за роботу без корупції»

З нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією пенсійники Луганської області провели 9 грудня флешмоб «Ми за роботу без корупції».

Варто зазначити, що протидія корупційним проявам була і залишається пріоритетною для органів Пенсійного фонду області. В Управліннях здійснюється впровадження механізмів для прозорості, доброчесності, зниження корупційних ризиків та підвищення рівня довіри громадян до діяльності  Фонду.

Тож до Міжнародного дня боротьби з корупцією головним управлінням  Пенсійного фонду України в Луганській області за участю підпорядкованих управлінь проведено флешмоб. Загалом у  відділах обслуговування громадян працівники одночасно розмістили плакати «Ми за роботу без корупції», аби у такий спосіб продемонструвати своє категоричне ставлення до хабарів.

В ході заходу було розповсюджено буклети серед відвідувачів та працівників Фонду з метою інформування щодо можливості здійснення повідомлення про ймовірні факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

 

GUPFU 1 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели флешмоб «Ми за роботу без корупції»

Bilokurakynske OU 1024x498 - Пенсійники Луганщини провели флешмоб «Ми за роботу без корупції»

 

Markivske OUPFU. 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели флешмоб «Ми за роботу без корупції»

Rubizhanske OUPFU 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели флешмоб «Ми за роботу без корупції»

background Layer 1