Пропустити навігацію

Представники пенсійної служби Луганщини взяли участь в роботі «круглого столу»: «Реалізація державної антикорупційної політики Пенсійним фондом України та його органами»

Сьогодні, 9 грудня, у Міжнародний день боротьби з корупцією  начальник головного управління Пенсійного фонду області Ольга Шарунова  та завідувач сектора з питань запобігання та виявлення корупції Ніна Тріфонова взяли участь в роботі «круглого столу» на тему: «Реалізація державної антикорупційної політики Пенсійним фондом України та його органами». Захід ініційований сектором з питань запобігання та виявлення корупції Пенсійного фонду України та проведений в онлайн-режимі. В ході його проведення учасники заслухали та обговорили питання здійснення заходів виявлення корупції в Пенсійному фонді України, впровадження електронних послуг – спосіб зниження корупційних ризиків, міжнародний досвід у боротьбі з корупцією та інші.

 

WhatsApp Image 2020 12 09 at 16.13.37 1024x768 - Представники пенсійної служби Луганщини взяли участь в роботі «круглого столу»: «Реалізація державної антикорупційної політики Пенсійним фондом України та його органами»

background Layer 1