Пропустити навігацію

Питання погашення заборгованості із заробітної плати підприємствами Луганщини обговорили в облдержадміністрації

Днями перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Павло Баранов взяв участь та виступив на засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні, яке відбулося в Луганській облдержадміністрації, обговорили питання погашення заборгованості заробітної плати за 2020 рік, єдиного соціального внеску та страхових внесків до Пенсійного фонду України. 

Станом на 1 листопада заборгованість із заробітної плати на підконтрольній українській владі території області склала 114396,1 тис. грн на 58 підприємствах Луганщини. Станом на 7 грудня заборгованість зменшилася на 7% і складає 106518,1 тис. грн. 64 % заборгованості припадає на вугледобувні підприємства. На підприємства-банкрути припадає 5304,3 тис. грн на восьми підприємствах.

За підсумками засідання керівникам територій доручено взяти під особистий контроль питання погашення боргів із заробітної плати, єдиного соціального внеску та страхових внесків до Пенсійного фонду України, розробити дієві заходи спрямовані на погашення заборгованості, а органам місцевого самоврядування – передбачити в місцевих бюджетах кошти на погашення заборгованості комунальних підприємств.

 

1 1 188 - Питання погашення заборгованості із заробітної плати підприємствами Луганщини обговорили в облдержадміністрації

background Layer 1