Пропустити навігацію

ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

Виїзний прийом громадян в с. Лоскутівка

Минулого тижня з метою надання консультаційної допомоги з питань пенсійного забезпечення населенню головний спеціаліст відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Вадим Наумов здійснив виїзний прийом та зустріч з населенням у с. Лоскутівка. Виїзний прийом відбувся в приміщенні районного Будинку культури. На нього звернулися п’ять осіб.

В ході зустрічі відвідувачі отримали кваліфіковані відповіді на актуальні запитання пенсійного забезпечення, найпоширенішими серед яких були: фактори, що впливають на розмір пенсійного забезпечення, перерахунок пенсії за особливі заслуги, первинне призначення пенсії, тривалість необхідного стажу для призначення пенсії за віком.

Вадим Наумов надав роз’яснення деяких норм пенсійного законодавства та можливостей нових електронних сервісів Пенсійного фонду України.

 

Отримання консультацій у «Школі майбутнього пенсіонера»

Начальник відділу обслуговування громадян управління Тетяна Васюкова провела заняття в рамках «Школи майбутнього пенсіонера» в Попаснянській районній раді.

Під час проведення заходу фахівець надала консультацію щодо права виходу на пенсію, переліку необхідних документів. Розповіла про нові сервіси Пенсійного фонду України.

 Пенсійник закликала заздалегідь подбати про своє право на забезпечене майбутнє.

 

Про відвідування на дому пенсіонерів похилого віку

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян управління Вадим Наумов провів зустріч  з особою похилого віку на дому. Фахівець розповів про перерахунки пенсій, встановлення надбавок до пенсії, підвищення її розміру тощо.

 

Зустріч з громадянами в трудових колективах м. Попасна

Начальник  відділу обслуговування громадян управління Тетяна Васюкова розповіла працівникам установи «Трудовий архів територіальних громад району» про перерахунки пенсій працюючим пенсіонерам, страховий стаж, право набуття на пенсію, електронні сервіси Пенсійного фонду України, в тому числі впровадження нового електронного сервісу «Електронна трудова книжка».

 

Робота на віддаленому робочому місці в м. Золоте

За участі головного спеціаліста відділу обслуговування громадян управління Вадима Наумова відбувся прийом громадян на віддаленому робочому місці в м. Золоте Попаснянського району. Захід відбувся у приміщенні військово-цивільної адміністрації м. Золоте та с. Катеринівка. На прийом звернулися чотири особи.

Відвідувачі отримали кваліфіковані відповіді на актуальні питання пенсійного забезпечення, щодо виплати пенсії через банківські установи, підвищення пенсії 65- річним, первинне призначення пенсії.

 

Проведення флешмобів в м. Попасна

На вулицях райцентру фахівці управління влаштували флешмоби на тему: «Признач пенсію в «один дотик»!

Мета проведення акції – привернути увагу громадськості до вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Спеціалісти Фонду інформували присутніх про можливості його нових онлайн-сервісів.

 

flechmob 768x1024 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

viyzniy prijom Loskutivka  1024x765 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

viddalene roboche misze 1024x647 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

zustrich na domu 768x1024 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

zustrich archiv 1024x768 - ІНФОРМАЦІЙНІ ЗАХОДИ В ПОПАСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

background Layer 1