Пропустити навігацію

Питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду не втрачає своєї важливості й під час карантину

Сьогодні, 16 грудня, в Кремінській районній державній адміністрації відновила роботу тимчасова комісія з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. До її  складу входить перший заступник начальника Рубіжанського об’єднаного управління Лариса Лисенко,

На засідання комісії були запрошені та заслухані боржники (2 фізичні особи – підприємця й керівник підприємства – голова ліквідаційної комісії), що мають заборгованість з заробітної плати, зі сплати пенсійних страхових внесків та єдиного соціального внеску. Підприємцям рекомендовано провести звірку в Державній податковій службі і продовжувати спілкування з її фахівцями. Голові ліквідаційної комісії порадили активізувати роботу щодо ліквідації очолюваного ним підприємства.

Члени комісії розглянули стан погашення заборгованості по заробітній платі та зі сплати єдиного соціального внеску, а також обговорили можливі перспективи роботи комісії в умовах децентралізації та нового районного устрою.

А напередодні, 15 грудня, в управлінні проведено чергове засідання комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску у м. Рубіжне за участю фахівців Рубіжанського об’єднаного управління, Державної виконавчої служби України. На засіданні обговорено питання подальшої співпраці, яка спрямована на активізацію роботи зі стягнення заборгованості з єдиного соціального внеску, підсумовано  результати роботи комісії за 2020 рік.

 

20201215 160855 1024x889 - Питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду не втрачає своєї важливості й під час карантину

2a 1024x550 - Питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду не втрачає своєї важливості й під час карантину

background Layer 1