Пропустити навігацію

«Круглий стіл» з питань реалізації норм Закону України про надання одноразової державної допомоги провели у смт Новоайдар

Днями у Новоайдарському районі в форматі «круглого столу» відбулася зустріч начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 4 Олена Зосіменко з представниками Новоайдарського районного Центру зайнятості, громадської організації «Союз підприємців Новоайдарського району», товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий центр «Айдар».

На розгляд засідання винесено питання реалізації норм Закону України «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 04.12.2020 № 1071-ІХ. Практично опрацьовано умови реєстрації звернення на порталі державних послуг «Дія» та визначення основного виду (КВЕД) за видами економічної діяльності. Зазначено, що одноразову державну допомогу отримають платники, які справно платили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Програма підтримки підприємців, основний вид діяльності яких підпав під список заборон і обмежень на період карантину триває.

 

foto 2 1024x822 - «Круглий стіл» з питань реалізації норм Закону України про надання одноразової державної допомоги провели у смт Новоайдар

 

background Layer 1