Пропустити навігацію

Пенсійники Луганщини відзначили 30-річний ювілей

Сьогодні у працівників пенсійної служби Луганської області – ювілейне свято. Вони урочисто відзначають 30-річчя утворення Пенсійного фонду України.

Найперші вітання, дотримуючись карантинних вимог, за допомогою скайп-зв’язку іменинники приймали від Голови правління  Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса.

Потім слово для привітання з ювілеєм та відзначення найкращих працівників пенсійної служби Луганщини взяла начальник Головного управління обласного Фонду Ольга Шарунова. Очільниця відзначила, що Пенсійний фонд України постійно змінюється, реорганізується, знаходиться у вирі подій, але з оптимізмом зустрічає наступне десятиріччя. Вона висловила щиру вдячність усім працівникам – нинішнім фахівцям, які гідно представляють органи Фонду в Луганській області, і ветеранам, які присвятили значну частину свого життя роботі в пенсійний службі, за високий професіоналізм, сумлінну працю, значний внесок у розвиток системи пенсійного забезпечення Луганщини. А також вручила присутнім на святковому заході відзнаки Головного управління  Пенсійного фонду України в Луганській області.   Цьогоріч  Почесних грамот удостоєні 29, а грамот та подяк – 45 працівників.

Свої вітання пенсійникам Луганщини адресувала заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська. «За три десятиліття ви пройшли непростий насичений подіями шлях становлення та розвитку, отримали безцінний досвід у сфері пенсійного забезпечення громадян Луганщини. У нелегкі часи економічної кризи, а потім і в умовах військового конфлікту, працівники пенсійної галузі нашої області продемонстрували надзвичайну відповідальність за долю громадян поважного віку, стабільність і надійність роботи однієї з найбільш дієвих державних установ. Ваш трудовий колектив здобув заслужений авторитет у населення і довіру у ділових колах не тільки області. Ви посіли почесне друге місце у рейтингу результатів діяльності головних управлінь 24 областей України та міста Києва станом на 1 листопада 2020 року. А це означає лише одне: кожен фахівець Фонду добросовісно та професійно докладає свої зусилля для покращення праці і підвищення якості надання пенсійних послуг, забезпечує захист  інтересів старшого покоління».

Катерина Безгинська вручила Почесні грамоти Луганської облдержадміністрації колективам Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, Біловодського об’єднаного управління та управлінь Пенсійного фонду України в Станично-Луганському і Попаснянському районах.

Начальник Головного управління обласного Фонду Ольга Шарунова відзначена грамотою, а очолюваний нею колектив – подякою департаменту соціального захисту Луганської облдержадміністрації.

Приймали поздоровлення фахівці Фонду і від соціальних партнерів, профспілкових лідерів,  керівників підпорядкованих управлінь.

 

1 12 1024x768 - Пенсійники Луганщини відзначили 30-річний ювілей

WhatsApp Image 2020 12 21 at 11.11.55 1024x768 - Пенсійники Луганщини відзначили 30-річний ювілей

2 7 1024x768 - Пенсійники Луганщини відзначили 30-річний ювілей

20201221 1259300 1024x768 - Пенсійники Луганщини відзначили 30-річний ювілей

20201221 1344471 1024x895 - Пенсійники Луганщини відзначили 30-річний ювілей

background Layer 1