Пропустити навігацію

Підсумували зроблене, накреслили шляхи подальшої співпраці

Заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Ольга Ландік взяла участь у засіданні  «круглого столу» з працівниками Державної податкової служби та Попаснянського районного відділу виконавчої служби.

Основною питання зустрічі – ефективність взаємодії структур в частині своєчасності та повноти вжиття виконавчих дій по стягненню заборгованості з платників до Пенсійного фонду.

Спочатку заслухали підсумки роботи за 11 місяців поточного року, а потім накреслили основні напрямки подальшої співпраці стосовно стягнення заборгованості на користь Пенсійного фонду України.

Також обговорили певні проблемні питання, які виникають під час примусового виконання виконавчих документів щодо стягнення заборгованості на користь Пенсійного фонду України, та окреслили шляхи їх спільного вирішення.

Ольга Ландік наголосила, що погашення заборгованості не лише сприятиме наповненню бюджету Пенсійного фонду, а й забезпечить права застрахованих осіб, які мають трудові відносини з боржниками, на гідне пенсійне забезпечення.

 

1 15 1024x768 - Підсумували зроблене, накреслили шляхи подальшої співпраці

 

background Layer 1