Пропустити навігацію

Брифінг з питань отримання одноразової державної допомоги провели в Головному управлінні обласного Фонду

Сьогодні заступник начальника Фінансово-економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету №1 Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Чижма провела брифінг для журналістів двох телеканалів – Донбас.ua та «ІРТА».

Вона поінформувала жителів області – застрахованих осіб про отримання одноразової виплати відповідно до відповідно до Закону України від 04.12.2020 №1071/ІХ  «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Фахівець Фонду детально роз’яснила хто має право на отримання одноразової допомоги у розмірі 8 тисяч гривень, строки та порядок звернення за виплатою, а також  відповідальність за недостовірні відомості.

 

WhatsApp Image 2020 12 22 at 13.54.531 1024x768 - Брифінг з питань отримання одноразової державної допомоги провели в Головному управлінні обласного  Фонду

background Layer 1