Пропустити навігацію

Очільниця обласного Фонду розповіла тележурналістам механізм отримання одноразової державної допомоги

Сьогодні, 23 грудня, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Шарунова дала інтерв’ю журналістам телеканалу Донбас-онлайн. Темою їх спілкування стало оповіщення  населення щодо необхідності вчасної подачі заяв фізичними особами – підприємцями та найманими працівниками на отримання одноразової матеріальної допомоги на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів.

Очільниця обласного Фонду зазначила, що станом на 22 грудня за отриманням одноразової матеріальної допомоги на Луганщині вже звернулися майже 4500 підприємців і найманих працівників, що становить 41,15 % із загальної кількості кандидатів. 

В області з кожним днем набирає обертів інформаційно-роз’яснювальна робота з цього актуального питання. Так, фахівці головного управління Фонду області зустрілися з 59 фізичними особами – підприємцями та їх найманими працівниками, зокрема, у Біловодському, Міловському і Марківському районах, у містах Лисичанську та Попасній.

Заступник начальника Фінансово-економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету №1 Головного управління обласного Фонду Ольга Чижма провела брифінг для представників ЗМІ. У Новоайдарському районі відбувся «круглий стіл» пенсійників з представниками громадської організації «Союз підприємців Новоайдарського району», районного Центру зайнятості, торгового центру «Айдар».

В ході проведення заходів фахівці надали роз’яснення стосовно права отримання одноразової допомоги у розмірі 8 тисяч гривень, порядку та строків звернення за нею, розповсюдили близько 5000 листівок з даної тематики.

Роз’яснення програми підтримки підприємців, основний вид діяльності яких підпав під список заборон і обмежень на період карантину, органами Пенсійного фонду Луганщини триває.

 

WhatsApp Image 2020 12 23 at 14.42.35 1024x768 - Очільниця обласного Фонду розповіла тележурналістам механізм отримання одноразової державної допомоги

 

background Layer 1