Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Попаснянському районі

Минулого тижня головний спеціаліст відділу обслуговування громадян  управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Ілля Височин здійснив виїзний прийом громадян в смт Малорязанцеве.

Під час проведення зустрічі фахівець Фонду відповів на всі питання відвідувачів та розповів про масовий перерахунок пенсії з 1 грудня, який проведено у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб до 1 769 грн, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік». В індивідуальному порядку надав роз’яснення пенсіонерам щодо складових їх пенсій.

 «Незадекларована праця – перешкода для гідного соціального забезпечення громадян» – такою була тема зустрічі в трудовому колективі «Нова пошта». Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян  управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Ілля Височин розповів про негативні наслідки неоформлених трудових відносин, безкоштовним мобільним додатком «Пенсійний фонд» та інші сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України.

Пенсійники Попаснянщини продовжували роз’яснювальну роботу серед застрахованих осіб та суб’єктів господарювання щодо отримання одноразової матеріальної допомоги. Так, начальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова розповіла про право на отримання допомоги, строки звернення за виплатою, як отримати послугу у застосунку. В свою чергу заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Ольга Ландік зупинилася на питанні  відповідальності за недостовірні відомості та відповіла на інші запитання.

А головні спеціалісти відділу обслуговування громадян Вадим Наумов і  Ілля Височин відвідали торговельні точки «Центрального ринку» м. Попасна з метою надання роз’яснень норм Закону України від 04.12.2020 №1071-IX. Спеціалісти Фонду відповіли на поставленні запитання та роздали пам’ятки застрахованої особи для отримання одноразової виплати.

 

5 1024x576 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

2 13 628x1024 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

3 768x1024 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

4 1 1024x964 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

 

background Layer 1