Пропустити навігацію

Про графік роботи Головного управління Фонду області з 01 по 16 січня – глядачам телерадіоканалу Донбасс онлайн

Сьогодні, 28 грудня, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Шарунова надала інтерв’ю телерадіоканалу Донбас Онлайн.

Очільниця пенсійної служби області акцентувала увагу глядачів на зміні графіка роботи пенсійної установи у зв’язку з новорічно-різдвяними святами. Зокрема, зазначила, що у відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області переносить робочий день з п’ятниці 8 січня на суботу 16 січня 2021 року.

 Ольга Шарунова додала, що прийом громадян буде проводитись в режимі роботи офісу, з дотриманням карантинних норм, так, як і проводився у поточному  2020 році. Для оперативності та зручності  вона порадила мешканцям області користуватися вебпорталом Пенсійного фонду України, за допомогою якого можна звернутися за послугою не тільки у робочі години, а й у вихідні та святкові дні.

 

WhatsApp Image 2020 12 28 at 13.04.24 1024x768 - Про графік роботи Головного управління Фонду області з 01 по 16 січня – глядачам телерадіоканалу Донбасс онлайн

 

 

background Layer 1