Пропустити навігацію

Інформаційний вебінар для роботодавців провели в м.Лисичанськ

Днями головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Вікторія Блінова взяла участь в інформаційному вебінарі на тему: «Нове в законодавстві про зайнятість. Інші питання взаємодії зі службою зайнятості», проведеному Лисичанським міським центром зайнятості в дистанційному форматі на платформі ZOOM. У заході були задіяні сім роботодавців.

У ході вебінару були висвітлені питання щодо змін в Законі «Про зайнятість населення», зокрема у статті 14. Категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та у статті 50. Участь роботодавців у забезпеченні зайнятості населення. Були обговорені шляхи взаємодії роботодавців з Центром зайнятості у напрямку підбору кандидатів на заявлені вакансії та підвищення кваліфікації працівників на замову роботодавців.

 Спеціаліст Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області звернула увагу на те, що розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2021 року становитиме 6000 грн. А також наголосила на важливості офіційного оформлення трудових відносин для майбутнього пенсійного забезпечення робітників та наповнення бюджету Фонду, який фінансує виплату пенсій громадянам. Вона нагадала присутнім роботодавцям і про відповідальність за використання праці неоформлених працівників та порушення законодавства про працю.

 

1 2 512x1024 - Інформаційний вебінар для роботодавців провели в м.Лисичанськ

 

 

background Layer 1